Recepty Hlavní jídla S masem Vinné klobásky s hořčičným dipem

Ingredience

8 vinných klobásek

Na dip:

2 lžíce citronové šťávy

2 lžíce dijonské hořčice

2 lžíce celorzrnné hořčice

1 lžíce medu

4 lžíce majonézy

sůl

Postup přípravy

1

Připravíme si menší misku na dip. Smícháme majonézu, smetanu, oba druhy hořčice a med. Přidáme citronovou šťávu a sůl podle chuti. Vše důkladně promícháme, aby vznikla hladká směs. Dip dáme do ledničky.

2

Vinné klobásky uvaříme ve vodě. Podáváme s hořčičným dipem a oblíbeným čerstvým pečivem.

Vytisknout tuto stránku
Sdílet tento recept

Prohlédněte si letáky a katalogy


1 / 8

Recepty podle Vaší chuti

A jéje! Žádné výsledky Prosím, změňte kategorii.
2 3 4