Recepty Hlavní jídla S masem Základní boloňská omáčka na těstoviny

Ingredience

300 g libového vepřového masa

70 g rajského protlaku

1 stroužek česneku

cibule

3 lžíce rostlinného oleje

špetka pepře

sůl

Postup přípravy

1

Cibulku si nakrájíme na drobno a osmahneme na rozpáleném oleji dozlatova. Vepřové maso si nakrájíme na tenčí plátky, přidáme na pánev k cibulce a chvíli společně restujeme.

2

Poté přidáme prolisovaný stroužek česneku a rajský protlak. Masovou směs dusíme do měkka, přičemž ji podléváme vodou, případně vývarem.

Vytisknout tuto stránku
Sdílet tento recept

Prohlédněte si letáky a katalogy


1 / 8

Recepty podle Vaší chuti

A jéje! Žádné výsledky Prosím, změňte kategorii.
2 3 4