Zavřít
Vítejte na
Byl jste přesměrován na naši novou stránku plnou skvělých inspirací stvořených přímo pro Vás.
Pokračovat
Žampionová bruschetta s ricottou a tymiánem

Ingredience

ciabatta (nebo bageta)
250 g žampionů
250 g ricotty
2 stroužky česneku
parmazán
olivový olej
čerstvý tymián
hrubá sůl (mořská)

Postup přípravy

1

Žampiony očistíme a nakrájíme na kostičky. V pánvi rozehřejeme olivový olej, přidáme nakrájené žampiony, rozmačkaný česnek, tymián, sůl a vše orestujeme.

2

Bagetu nakrájíme našikmo na plátky a vložíme ji do předem vyhřáté trouby. Jakmile bageta zezlátne, vytáhneme ji z trouby a lehce pokapeme olivovým olejem.

3

Každý plátek namažeme ricottou, nahoru navrstvíme žampionovou směs a vše posypeme strouhaným parmazánem.

4

Podáváme teplé.

Vytisknout tuto stránku
Sdílet tento recept

Nejnovější nabídky

Nabídka je platná do28.04.2025.
Nakoupit online
14h 19m
t d h m s
Mrkev
1 kg, volný prodej
-32%
24,90
16 90
Mrkev
1 / 2