Tyto webové stránky již nejsou optimalizovány pro Mozilla 5.0.
Obsah webových stránek se nemusí zobrazovat správně nebo mohou být omezeny některé funkce.
Nejlepšího zážitku dosáhnete, když použijete jeden z následujících prohlížečů:
V misce smícháme rostlinný olej, miso pastu, sójovou omáčku, prolisovaný česnek a mletý pepř. Vše rozmícháme dohladka. žampiony umyjeme a pořádně osušíme, odstraníme z nich nožičky a hnědý vnitřek. Namočíme je na 10 minut do marinády.
Mezitím si připravíme avokádovou salsu. V misce smícháme rostlinný olej, citrónovou šťávu, vinný ocet, nadrobno nasekanou petrželovou nať, prolisovaný česnek, sůl a mletý pepř. Avokádo zbavíme pecky a slupky, dužinu nakrájíme na malé kostky a přidáme do misky. Pořádně promícháme.
Žampiony vyndáme z marinády a na rozpáleném grilu je grilujeme 3–4 minuty z každé strany. Podáváme s avokádovou salsou a se zbytkem miso dresinku.