Recepty Předkrmy Teplé Zapečená bageta plněná žervé

Ingredience

1 bageta
200 g žervé
50 g sýra gouda
50 g vepřové šunky
pažitka
olivový olej

Popis

TIP: Na posledních 10 minut pečení alobal otevřete, aby se vytvořila křupavá kůrka.

Postup přípravy

1

Do mísy si připravíme žervé, ke kterému přidáme nastrouhanou goudu, nakrájenou šunku, pažitku a vše promícháme.

2

Bagetu rozkrájíme na 4 díly a odstraníme vnitřek. Každý kousek pak naplníme připravenou směsí a nakrájíme.

3

Nakrájenou bagetu potřeme nebo posprejujeme olivovým olejem, zabalíme do alobalu a pečeme v troubě vyhřáté na 200 °C asi 30 minut do křupava.

Vytisknout tuto stránku
Sdílet tento recept

Nejnovější nabídky

1 / 3