Zapečená bageta plněná žervé
Ingredience
1 bageta
200 g žervé
50 g goudy
50 g šunky
pažitka
olivový olej
Popis

TIP: Na posledních 10 minut pečení alobal otevřete, aby se vytvořila křupavá kůrka.

Postup přípravy
1
Do mísy si připravíme žervé, ke kterému přidáme nastrouhanou goudu, nakrájenou šunku, pažitku a vše promícháme.
2
Bagetu rozkrájíme na 4 díly a odstraníme vnitřek. Každý kousek pak naplníme připravenou směsí a nakrájíme.
3
Nakrájenou bagetu potřeme nebo posprejujeme olivovým olejem, zabalíme do alobalu a pečeme v troubě vyhřáté na 200 °C asi 30 minut do křupava.
Vytisknout tuto stránku
Sdílet tento recept

Recepty podle Vaší chuti

A jéje! Žádné výsledky Prosím, změňte kategorii.
před 2 měsíci
140 min.
Hlavní jídla