Tyto webové stránky již nejsou optimalizovány pro Mozilla 5.0.
Obsah webových stránek se nemusí zobrazovat správně nebo mohou být omezeny některé funkce.
Nejlepšího zážitku dosáhnete, když použijete jeden z následujících prohlížečů:
Kuřecí maso očistíme, osolíme a opepříme. Připravíme si hrnec a necháme rozpustit máslo. Máslo zasypeme moukou a zamícháme.
Jíšku zalijeme trochou teplého vývaru, zamícháme, aby se jíška rozpustila a nevznikly nám hrudky. Postupně nalijeme zbytek vývaru.
Jakmile se nám jíška spojí s vývarem, odstavíme ji z plotny, vmícháme do ni hořčici, zakysanou smetanu, polovinu čerstvého tymiánu a strouhaný parmazán.
Zapékací misku vyložíme kuřecím masem, zalijeme omáčkou a ještě posypeme čerstvým tymiánem.
Troubu předehřejeme na 180 °C. Zapékací misku zakryjeme alobalem. Do vyhřáté trouby dáme péct maso na 20 minut. Po 20 minutách alobal odděláme a pečeme dalších 10 minut dozlatova.