Tyto webové stránky již nejsou optimalizovány pro Mozilla 5.0.
Obsah webových stránek se nemusí zobrazovat správně nebo mohou být omezeny některé funkce.
Nejlepšího zážitku dosáhnete, když použijete jeden z následujících prohlížečů:
Čerstvá rajčata opláchneme a osušíme papírovou utěrkou. Mozzarellu zbavíme nálevu. Rajčata a mozzarellu nakrájíme na plátky.
Česnek oloupeme. Konzervovaná rajčata rozmixujeme společně s cukrem, česnekem, tymiánem, bazalkou a mozzarellou. Podle chuti ještě směs osolíme.
Bagetu rozpůlíme, pokapeme olivovým olejem a potřeme rajčatovou směsí. Poklademe na ni rajčata a plátky mozzarelly. Bagety znovu pokapeme olivovým olejem.
Předehřejeme si troubu na 190 °C. Vezmeme si kus pečicího papíru, zmačkáme ho, namočíme ve vodě a bagety do něj zabalíme. Bageta se pěkně propeče, nebude vysušená ale pěkné nadýchaná. Bagety pečeme asi 10 minut.