Tyto webové stránky již nejsou optimalizovány pro Mozilla 5.0.
Obsah webových stránek se nemusí zobrazovat správně nebo mohou být omezeny některé funkce.
Nejlepšího zážitku dosáhnete, když použijete jeden z následujících prohlížečů:
TIP: Ušetřete si práci s vývarem a použijte rychlejší variantu v podobě bujónu. Stačí ho zalít horkou vodou!
Zeleninový vývar přivedeme k varu a vsypeme do něho polentu. Za stálého míchání vaříme, dokud se z polenty nestane hustá kaše.
Vmícháme olej a polentu rozetřeme v tenké vrstvě na plech, který jsme si vyložili pečícím papírem.
Na polentu poté naskládáme nakrájená cherry rajčátka, posypeme bazalkou, nastrouhaným balkánským sýrem, osolíme, opepříme a pečeme v troubě vyhřáté na 180 stupňů cca 20 minut.