Tyto webové stránky již nejsou optimalizovány pro Mozilla 5.0.
Obsah webových stránek se nemusí zobrazovat správně nebo mohou být omezeny některé funkce.
Nejlepšího zážitku dosáhnete, když použijete jeden z následujících prohlížečů:
TIP: Nastrouhejte si na gnocchi parmazán. Zvýrazníte tak jejich chuť.
Gnocchi uvaříme podle návodu na obalu. Necháme je odkapat a vsypeme je do pekáčku.
Připravíme si omáčku. Cibuli a stroužky česneku nakrájíme nadrobno a necháme je zesklovatět na rozpáleném olivovém oleji.
Cuketu pokrájíme na malé kousky a ty přidáme na pánev. Mícháme a počkáme, až změkne. Poté přidáme rajčata, oregano, osolíme a opepříme. Pět minut povaříme a omáčku vlijeme na gnocchi.
Gnocchi dáme zapéct do trouby vyhřáté na 180 °C na 15 minut.