Tyto webové stránky již nejsou optimalizovány pro Mozilla 5.0.
Obsah webových stránek se nemusí zobrazovat správně nebo mohou být omezeny některé funkce.
Nejlepšího zážitku dosáhnete, když použijete jeden z následujících prohlížečů:
Dvě oloupané cibule nakrájíme na drobno, třetí na nudličky, česnek rozmáčkneme nožem a nakrájíme na drobno.
Chilli papričku rozřízneme a nakrájíme na drobno. Do misky nasypeme nakrájenou cibuli, česnek, chilli papričku a smícháme se sojovou omáčkou, feferonkovou pastou, protlakem, mletou paprikou, octem a hořčicí.
Podle chutí směs osolíme a opepříme. Bazalku nakrájíme na jemno a přidáme do směsi.
Maso očistíme, osolíme, opepříme a pokapeme citronovou šťávou. Maso naskládáme do zapékací misky a zalijeme připravenou směsí.
Předehřejeme si troubu na 200 °C. Zapékací misku přikryjeme alobalem a dáme péct na 50 minut do trouby. Během pečení maso podléváme vývarem.
Jakmile je maso upečené, zbavíme se alobalu a dalších 15 minut pečeme maso dozlatova.