Tyto webové stránky již nejsou optimalizovány pro Mozilla 5.0.
Obsah webových stránek se nemusí zobrazovat správně nebo mohou být omezeny některé funkce.
Nejlepšího zážitku dosáhnete, když použijete jeden z následujících prohlížečů:
TIP 1: Pět minut, tři ingredience a sladké (nejen) na horké letní dny. Připravte si melounové kostky v čokoládě a mlsejte zdravě.
TIP 2: Dochází vám nápady na pohoštění pro návštěvu? Upečte špaldové pizza šneky, kterými se zavděčíte úplně všem.
Gril rozpalte na střední teplotu.
Na hliníkový grilovací tácek rozložte plátky slaniny a z každé strany je potřete brusinkovou omáčkou. Slaninu grilujte zhruba 7–10 minut, poté ji otočte a grilujte ještě další 3 minuty.
Zatímco se slanina griluje, pusťte se do přípravy chleba. Z obou stran namažte krajíce máslem. Oštiepok nakrájejte na tenké plátky, osolte a opepřete. Sýr rovnoměrně rozdělte na oba krajíce chleba, přidejte slaninu a přiklopte k sobě.
Takto nachystané sendviče dejte na gril a z obou stran je grilujte zhruba 3 minuty. Před podáváním chleba rozřízněte napůl.
Věděli jste, že...?
Chcete zapečený chleba posunout na vyšší level? Přidejte do něj pastrami nebo trhané vepřové maso. Experimentovat můžete také s nejrůznějšími dipy, které dáte dovnitř sendviče.
Tento recept je skvělý tip na to, jak zužitkovat pár dní starý chleba, který by jinak skončil v koši. Díky grilování získá znovu skvělou chuť a bude příjemně křupavý.