Recepty Předkrmy Teplé Zapečený chléb s vejcem

Ingredience

4 plátek chleba

1 lžíce kečupu

2 vejce

100 g slaniny

100 strouhaného sýra

50 g strouhaného sýra

4 lžíce zakysané smetany

50 g másla

sůl a pepř

pažitka

Postup přípravy

1

Chléb potřete kečupem, na něj poklaďte slaninu a sýr a poté přiklopte druhou částí potřenou máslem. Stejným způsobem připravte i druhý „sendvič“.

2

Na pánvi opečte chleby z obou stran dozlatova a poté je položte na plech.

3

V misce smíchejte zakysanou smetanu se strouhaným sýrem a lžičkou nasekané pažitky. Osolte a opepřete.

4

Zakysanou smetanu navrstvěte na každý sendvič a poté plech vložte do trouby předehřáté na 180 °C, nastavené na program „gril“.

5

Chleby pečte dozlatova a poté je z trouby vyjměte.

6

Vejce připravte jako „volská oka“ a podávejte je na chlebech. Osolte a opepřete, ozdobte nasekanou pažitkou.

Vytisknout tuto stránku
Sdílet tento recept

Prohlédněte si letáky a katalogy


1 / 8

Recepty podle Vaší chuti

A jéje! Žádné výsledky Prosím, změňte kategorii.
2 3 4