Tyto webové stránky již nejsou optimalizovány pro Mozilla 5.0.
Obsah webových stránek se nemusí zobrazovat správně nebo mohou být omezeny některé funkce.
Nejlepšího zážitku dosáhnete, když použijete jeden z následujících prohlížečů:
Očištěné brambory nakrájejte na kolečka a dejte do pekáčku. Přidejte tymián, sůl a pepř, zakapejte jednou lžící olivového oleje.
Vložte do trouby předem vyhřáté na 200 °C a pečte asi 20 minut.
Mezitím osolte, opepřete a zlehka obalte filety z pstruha v hladké mouce.
Osmahněte je na pánvi na trošce oleje dozlatova, z obou stran asi 5 minut.
Připravte si v misce olivový olej, nasekaný česnek, bylinky, nastrouhané pecorino, šťávu a kůru z citronu, sůl a pepř.
Směs promíchejte, vložte ji na filety a nechte na grilu v troubě při teplotě 200 °C zapéct, asi 3 minuty.
Podávejte s bramborami.