Tyto webové stránky již nejsou optimalizovány pro Mozilla 5.0.
Obsah webových stránek se nemusí zobrazovat správně nebo mohou být omezeny některé funkce.
Nejlepšího zážitku dosáhnete, když použijete jeden z následujících prohlížečů:
TIP 1: Používejte starší uleželé oříšky, které déle vydrží.
TIP 2: Zavařovat nemusíte jen v tlakovém hrnci, zkuste například mikrovlnku.
TIP 3: Oříšky lze zavařovat také bez medu, stačí je naskládat do skleničky a zavařit.
Připravíme si sklenky na med. Pokud je budete chtít darovat, vybírejte obzvláště pěkné skleničky.
Do skleniček naskládáme nejprve mandle, na ně vrstvu vlašských i lískových oříšků a nakonec kešu oříšky.
Med ohřejeme a nalijeme ho na oříšky. Skleničky důkladně uzavřeme a zavařujeme je 20 minut na 80 °C.