Recepty Hlavní jídla S masem Žebírka na grilu v medové marinádě

Ingredience

1 kg vepřových plochých žeber na 2 porce

1 černé pivo

1 grilovací koření

4 stroužky česneku

2 ml sladkého kečupu

Trocha tekutého medu

1 ml sojové omáčky

dle potřeby sůl, pepř

dle potřeby olej

2 čajové lžíčky škrobu

Popis

Tip: Z vývaru z žeber můžeme další den vytvořit skvělou polévku

Postup přípravy

1

Omyjeme žebírka a vaříme do měkka, dokud se maso nezačne oddělovat od kosti.

2

Do misky vložíme prolisovaný česnek, kečup, asi polovinu pytlicku koreni, asi 2-3 polevkove lžice oleje, škrob, sojovku, osolime, opeprime a zalejeme asi 1/4 černého piva. Zbytek dopijeme u večeře :)

3

Uvařená žebra vyskládáme na tác nebo plech a zalijeme marinádou.

4

Necháme chvíli odpočinoust a rozpalujeme gril.

5

Grilujeme asi 15-20 minut.

Vytisknout tuto stránku
Sdílet tento recept

Prohlédněte si letáky a katalogy

Tesco Leták - aktuální týden

Více informací  Informace



Platí pro hypermarket a obchodní domy.
Letáková nabídka platí v hypermarketech a obchodních domech od 16. 10. od 8:00 do 22. 10. 2019 dle otevíracích dob jednotlivých obchodních jednotek nebo do vyprodání zásob, s výjimkou odlišné platnosti na vybraných stranách. Uvedené ceny jsou v českých korunách. V letáku jsou použity ilustrační fotografie. Za případné tiskové chyby se omlouváme. Tesco Stores ČR, a. s., Vršovická 1527/68 b, Praha 10. ID. č. 2019/34_5k.
Údaje o platnosti
Údaje o platnosti
1 / 8

Recepty podle Vaší chuti

A jéje! Žádné výsledky Prosím, změňte kategorii.
2 3 4