Recepty Hlavní jídla S masem Žebírka na grilu v medové marinádě
Ingredience
1 kg vepřových plochých žeber na 2 porce
1 černé pivo
1 grilovací koření
4 stroužky česneku
2 ml sladkého kečupu
Trocha tekutého medu
1 ml sojové omáčky
dle potřeby sůl, pepř
dle potřeby olej
2 čajové lžíčky škrobu
Popis

Tip: Z vývaru z žeber můžeme další den vytvořit skvělou polévku

Postup přípravy
1
Omyjeme žebírka a vaříme do měkka, dokud se maso nezačne oddělovat od kosti.
2
Do misky vložíme prolisovaný česnek, kečup, asi polovinu pytlicku koreni, asi 2-3 polevkove lžice oleje, škrob, sojovku, osolime, opeprime a zalejeme asi 1/4 černého piva. Zbytek dopijeme u večeře :)
3
Uvařená žebra vyskládáme na tác nebo plech a zalijeme marinádou.
4
Necháme chvíli odpočinoust a rozpalujeme gril.
5
Grilujeme asi 15-20 minut.
Vytisknout tuto stránku
Sdílet tento recept

Prohlédněte si letáky a katalogy

Tesco Leták - aktuální týden

Více informací  Informace



Platí pro hypermarket a obchodní domy.
Letáková nabídka platí v hypermarketech a obchodních domech od 17. 7. od 8:00 do 23. 7. 2019 dle otevíracích dob jednotlivých obchodních jednotek nebo do vyprodání zásob, s výjimkou odlišné platnosti na vybraných stranách. Uvedené ceny jsou v českých korunách. V letáku jsou použity ilustrační fotografie. Za případné tiskové chyby se omlouváme. Tesco Stores ČR, a. s., Vršovická 1527/68 b, Praha 10. ID. č. 2019/21_5k.
Údaje o platnosti
Údaje o platnosti
1 / 8

Recepty podle Vaší chuti

A jéje! Žádné výsledky Prosím, změňte kategorii.
2 3 4