Recepty Hlavní jídla S masem Žebra na grilu v marinádě z černého piva

Ingredience

4 ks vepřových žeber
400 ml černého piva
2 lžičky kořene zázvoru (strouhaného)
4 lžíce medu
1 citron (šťáva z poloviny)
4 stroužky česneku
2 snítky čerstvého rozmarýnu
sůl
mletý černý pepř

Postup přípravy

1

Ve větší míse smícháme pivo, med, citronovou šťávu, zázvor, sůl a pepř. Přidáme snítky rozmarýnu a lisovaný česnek. Vše promícháme.

2

Do marinády vložíme vepřová žebírka a potřeme je ze všech stran a nechám 24 hodin uležet v lednici.

3

Žebírka grilujeme 1 hodinu a 30 minut. Hotová žebírka podáváme s oblíbeným dipem.

Vytisknout tuto stránku
Sdílet tento recept

Nejnovější nabídky

1 / 3