Recepty Nápoje Alkoholické Žebra na grilu v marinádě z černého piva
Ingredience
4 ks vepřových žeber
400 ml černého piva
2 lžičky strouhaného zázvoru
4 lžíce medu
2 lžíce citronové šťávy
4 stroužky česneku
2 větvičky rozmarýnu
sůl
pepř
Postup přípravy
1
Ve větší míse smícháme pivo, med, citronovou šťávu, zázvor, sůl a pepř. Přidáme snítky rozmarýnu a lisovaný česnek. Vše promícháme.
2
Do marinády vložíme vepřová žebírka a potřeme je ze všech stran a nechám 24 hodin uležet v lednici.
3
Žebírka grilujeme 1 hodinu a 30 minut. Hotová žebírka podáváme s oblíbeným dipem.
Vytisknout tuto stránku
Sdílet tento recept

Recepty podle Vaší chuti

A jéje! Žádné výsledky Prosím, změňte kategorii.
před 2 měsíci
30 min.
Dětská jídla