Zeleninové tyčinky s tvarohovo-bylinkovým dipem

Ingredience

½ řapíkatého celeru
1 okurka
4 mrkve (větší)
3 čerstvé červené papriky
Na dip
2 polotučné tvarohy
1 česnek
1 lžička dijonské hořčice
1 lžíce worcestrové omáčky
3 lžíce čerstvé pažitky (nasekané)
1 špetka soli
1 špetka pepře

Popis

Tip: Dip můžete obměňovat: do tvarohu lze přidat i různé bylinky, koření nebo česnek.

Postup přípravy

1

Zeleninu očistěte a nakrájejte na tenké tyčinky. Měly by měřit přibližně 100 mm na délku a 5 až 7 mm na šířku.

2

Rozmíchejte tvaroh s česnekem, hořčicí, worcestrovou omáčkou a pažitkou.

3

Dochuťte solí a pepřem, nechte vychladit.

Vytisknout tuto stránku
Sdílet tento recept

Nejnovější nabídky

1 / 3