Recepty Polévky Zeleninový vývar

Ingredience

3 mrkve
1 celer
3 petrželky
1 pórek
čerstvá petrželka (velkolistá)
1 cibule
1 rajče
tymián
3 kuličky celého nového koření
5 kuliček pepře
1 špetka soli
2 bobkové listy

Postup přípravy

1

Dejte vařit vodu.

2

Přidejte očištěné a nastrouhané mrkve, petržel a celer. Vmíchejte nadrobno nakrájený pórek, celou cibuli, nasekaný česnek, velkolistou petržel, tymián, nové koření, pepř, sůl a bobkový list.

3

Vařte na mírném plameni dle potřeby, alespoň 1 hodinu.

4

Pokud chcete vývar redukovat až k bujonu, pak vařte alespoň 3 hodiny.

Vytisknout tuto stránku
Sdílet tento recept

Nejnovější nabídky

1 / 3