Zeleninový vývar
Ingredience
3 mrkve
1 celer
3 petržele
1 pórek
velkolistá petržel
1 cibule
1 rajče
tymián
3 kuličky nového koření
5 kuliček pepře
špetka soli
2 bobkové listy
Postup přípravy
1
Dejte vařit vodu.
2
Přidejte očištěné a nastrouhané mrkve, petržel a celer. Vmíchejte nadrobno nakrájený pórek, celou cibuli, nasekaný česnek, velkolistou petržel, tymián, nové koření, pepř, sůl a bobkový list.
3
Vařte na mírném plameni dle potřeby, alespoň 1 hodinu.
4
Pokud chcete vývar redukovat až k bujonu, pak vařte alespoň 3 hodiny.
Vytisknout tuto stránku
Sdílet tento recept

Recepty podle Vaší chuti

A jéje! Žádné výsledky Prosím, změňte kategorii.
před 2 měsíci