Tyto webové stránky již nejsou optimalizovány pro Mozilla 5.0.
Obsah webových stránek se nemusí zobrazovat správně nebo mohou být omezeny některé funkce.
Nejlepšího zážitku dosáhnete, když použijete jeden z následujících prohlížečů:
TIP: Hotovou zelňačku podáváme s chlebem a zakysanou smetanou.
Cibuli oloupeme a nakrájíme na drobno. Uzené maso očistíme a pokrájíme na kostičky.
Na rozpáleném oleji osmažíme maso i cibuli. Jakmile má maso i cibule pěknou zlatavou barvu, přidáme kmín, lisovaný česnek, pepř a vše zaprášíme červenou paprikou. Zamícháme a polévku zalijeme vývarem.
Brambory oloupeme a nakrájíme na kostičky. Dáme je vařit do polévky. Přidáme také bobkový list, osolíme a opepříme.
Jakmile jsou brambory i maso měkké, nachystáme si zelí. Než ho vhodíme do polévky, nakrájíme ho na drobno. Polévku už jen krátce povaříme a můžeme podávat.