Zavřít
Vítejte na
Byl jste přesměrován na naši novou stránku plnou skvělých inspirací stvořených přímo pro Vás.
Pokračovat
Recepty Dezerty Žemlovka

Ingredience

25 jablek
12 rohlíků
mletá skořice
mléko
máslo (rozpuštěné)
krupicový cukr

Postup přípravy

1

Jablka si ostrouháme a natřeme nahrubo. Nakrájíme si rohlíky nebo housky na asi 1,5 cm široké plátky.

2

Vymažeme si pekáček a střídavě vrstvíme rohlíky namočené v mléku (po namočení je musíme vymačkat) a vyždímaná jablka, která vždy pocukrujeme a posypeme skořicí

3

Žemlovku pečeme asi na 180°C 45 min. Podáváme pocukrované a polité rozpuštěným máslem.

Vytisknout tuto stránku
Sdílet tento recept

Nejnovější nabídky

1 / 2