zpět na Recepty

Rýžová kaše s mandlemi a rozinkami provoněná skořicí

doba přípravy

 20 minut

suroviny

  • 200 g uvařené rýže
  • 200 ml mléka
  • 60 g cukru krystal
  • 2 lžíce másla
  • 1 skořicový cukr
  • hrst rozinek
  • hrst mandlí (mohou být i loupané)
Nakoupit suroviny online

Postup

V hrnci rozehřejeme máslo, přidáme cukr a mícháme do rozpuštění.

Přilijeme horké mléko, přidáme rozinky, skořicový cukr a mandle. Povaříme, vmícháme rýži a je hotovo.| TIP > Rýžovou kaši můžeme podávat ihned nebo si ji vzít třeba do práce jako snídani či svačinku.

Mějte všechny tipy a recepty na dosah ruky!

Stáhněte si naši kuchařku
plnou skvělých nápadů

Stáhnout