Tyto webové stránky již nejsou optimalizovány pro Mozilla 5.0.
Obsah webových stránek se nemusí zobrazovat správně nebo mohou být omezeny některé funkce.
Nejlepšího zážitku dosáhnete, když použijete jeden z následujících prohlížečů:
TIP 1: Máte rádi mleté maso? Vyzkoušejte také nahé burgery s hovězím masem a guacamole. Jako přílohu jsme pro vás připravili recept na čedarové hranolky!
TIP 2: Upečte si sladkou tečku. Mini cheesecaky jsou ideálním závěrem grilovačky. Jejich smetanová chuť příjemně pohladí naše smysly a díky akorátní velikosti se nebudete cítit těžce.
Namleté krůtí maso smíchejte s nadrobno nasekanou cibulí a prolisovaným česnekem.
Přidejte cuketu nakrájenou na drobné kostičky, vejce, worcestrovou omáčku, tymián, sůl a pepř. Pokud je směs příliš řídká, můžete ji zahustit strouhankou.
Podle potřeby můžete směs zahustit strouhankou.
Vytvarujte placičky a grilujte je z obou stran zhruba 8 minut, dokud nebudou zlaté.
Podávejte s pečivem.
Věděli jste, že...?
Krůtí karbanátky můžete dochutit čerstvými bylinkami. Výborná je například nasekaná petrželka, nebo pro milovníky exotických chutí koriandr.
Karbanátky s cuketou jsou ideální variantou i pro děti. Maso není tučné a pokud má vaše dítko problémy s konzumací zeleniny, do karbanátků cuketu parádně zakamuflujete. Ve variantě pro děti akorát vynechte česnek.