Pstruh na grilu s marinádou z citronu a petržele [BBQ]
4 pstruzi
4 citrony
hrubozrnná sůl
svazek svazek listové petržele
olivový olej
Tip: Podávejte s chlebem a hlávkovým salátem.
Vymačkejte šťávu ze 3 citronů.
Smíchejte ji s hrubozrnnou solí, nasekanou petrželí a 8 lžícemi olivového oleje.
Pstruhy po obou stranách nařízněte, zvenku i zevnitř do nich vetřete marinádu.
Z posledního citronu nakrájejte půlkolečka, kterými pstruha ještě vycpěte.
Grilujte asi 6 minut z jedné strany, potom 3 až 4 minuty z druhé. Dávejte pozor, aby se pstruh nepřichytil kůží na gril a nebyl vysušený.
Více informací
Více informací
Více informací
© 2019 Tesco Stores ČR a.s.