Recepty Hlavní jídla Ryby Grilovaný pstruh s citronovou marinádou

Ingredience

4 pstruzi

4 citrony

hrubozrnná sůl

svazek svazek listové petržele

olivový olej

Popis

Tip: Podávejte s chlebem a hlávkovým salátem.

Postup přípravy

1

Vymačkejte šťávu ze 3 citronů.

2

Smíchejte ji s hrubozrnnou solí, nasekanou petrželí a 8 lžícemi olivového oleje.

3

Pstruhy po obou stranách nařízněte, zvenku i zevnitř do nich vetřete marinádu.

4

Z posledního citronu nakrájejte půlkolečka, kterými pstruha ještě vycpěte.

5

Grilujte asi 6 minut z jedné strany, potom 3 až 4 minuty z druhé. Dávejte pozor, aby se pstruh nepřichytil kůží na gril a nebyl vysušený.

Vytisknout tuto stránku
Sdílet tento recept

Prohlédněte si letáky a katalogy


1 / 8

Recepty podle Vaší chuti

A jéje! Žádné výsledky Prosím, změňte kategorii.
2 3 4