Tyto webové stránky již nejsou optimalizovány pro Mozilla 5.0.
Obsah webových stránek se nemusí zobrazovat správně nebo mohou být omezeny některé funkce.
Nejlepšího zážitku dosáhnete, když použijete jeden z následujících prohlížečů:
Tato chuťovka se sice pozvolna griluje zhruba 8 hodin, ale je to lahůdka, ze které se budete oblizovat ještě druhý den.
TIP 1: Ideální přílohou ke grilovanému bůčku jsou pečené brambory s dipem ze zakysané smetany. Jejich příprava vám zabere pouze pár minut.
TIP 2: Co by to bylo za grilovačku bez dipů k masu i zelenině.
Bůček očistěte a z obou stran osolte a opepřete.
V misce smíchejte olej s medem, sójovou omáčkou a lisovaným česnekem. Podle chuti přidejte chilli, sůl a pepř.
Bůček nařízněte a potřete marinádou. Maso nechte alespoň 2 hodiny uležet a pak ho pozvolna grilujte zhruba 60–80 minut.
Věděli jste, že...?
Bůček na grilu můžete připravit nejen jako hlavní chod, ale také jako drobné občerstvení pro návštěvu. Bůček totiž chutná skvěle nejen teplý, ale i studený.
Dáváte přednost ostřejšímu jídlu? Přidejte do marinády mleté chilli. Grilovaný bůček pak bude mít o to výraznější chuť.