Tyto webové stránky již nejsou optimalizovány pro Mozilla 5.0.
Obsah webových stránek se nemusí zobrazovat správně nebo mohou být omezeny některé funkce.
Nejlepšího zážitku dosáhnete, když použijete jeden z následujících prohlížečů:
TIP: Umělé sladidlo můžete použít i na závěrečné posypání vanilkových rohlíčků a vykouzlit jim tak krásnou sněhobílou pokrývku.
Vanilkový lusk si rozpůlíme a vyndáme z něj zrníčka. Ty roztlučeme. Smícháme si hladkou mouku, vlašské ořechy, fruktózu, citrónovou kůru a zrníčka z vanilkového lusku.
K sypké směsi přidáme žloutky a máslo. Vypracujeme hladké těsto, které necháme ve folii odležet přes noc v ledničce.
Z těsta tvarujeme rohlíčky, které dáme na plech vyložený pečícím papírem. Pečeme ve vyhřáté troubě na 170 °C 12 minut do růžova.