Tyto webové stránky již nejsou optimalizovány pro Mozilla 5.0.
Obsah webových stránek se nemusí zobrazovat správně nebo mohou být omezeny některé funkce.
Nejlepšího zážitku dosáhnete, když použijete jeden z následujících prohlížečů:
Chcete vědět více? Přečtěte si informace týkající se souborů cookie. Spravovat soubory cookie
Čokoládové suflé je tradiční moučník z Francie. I když vypadá složitě, není to tak těžké. Ochutnejte francouzské recepty.
Vajíčka, cukr, kakao a rozpuštěné máslo vyšleháme, aby nám vznikla hladká hmota. Ve vodní lázni rozpustíme čokoládu a přidáme ji k vyšlehané směsi. Vše ještě promícháme a přidáme hladkou mouku.
Připravenou směs plníme do tukem vymazaných a moukou vysypaných forem na suflé. Základem moučníku je pečení. Pečeme v předehřáté troubě na 200°C pouze 10 minut, aby střed zůstal tekutý.
Suflé po dopečení ihned podáváme, nejlépe se špetkou skořice.
© 2024 Tesco Stores ČR a.s.