Tyto webové stránky již nejsou optimalizovány pro Mozilla 5.0.
Obsah webových stránek se nemusí zobrazovat správně nebo mohou být omezeny některé funkce.
Nejlepšího zážitku dosáhnete, když použijete jeden z následujících prohlížečů:
Tip: Místo hovězího masa můžete použít krůtí. Ale také třeba pouze zeleninovou směs nebo tofu.
Brambory omyjte a vařte asi 10 minut v osolené vodě.
Brambory překrojte na půlku, částečně je vydlabejte.
Na pánvi rozehřejte olivový olej. Přidejte mleté hovězí maso, osolte, opepřete, přidejte hořčici a orestujte.
Na pánev přidejte červenou papriku nakrájenou na kostičky a cibulku nakrájenou na kolečka. Vše promíchejte a orestujte.
Masovou směsí naplňte půlky brambor.
Brambory dopečte na grilu dozlatova a doměkka.
Připravte francouzský dresink: Smíchejte tatarskou omáčku, kečup, chilli a mletou papriku.
Hotové brambory posypte čedarem a podávejte je s francouzským dresinkem.