Recepty Nápoje Nealkoholické Horká čokoláda se šlehačkou

Ingredience

Horká čokoláda

100 g hořké čokolády

8 g vanilkového cukru

400 ml mléka

200 ml smetany

Šlehačka

200 ml smetany ke šlehání

2 lžíce krupicového cukru

Postup přípravy

1

V hrnci si zahřejeme mléko se smetanou. Přidáme na nalámanou čokoládu a necháme ji rozpustit.

2

Smetanu si rozšleháme s pomocí ručního šlehače. Dosladíme ji krupicovým i vanilkovým cukrem.

3

Horkou čokoládu servírujeme do hrníčku a dozdobíme ji šlehačkou.

Vytisknout tuto stránku
Sdílet tento recept

Prohlédněte si letáky a katalogy


1 / 8

Recepty podle Vaší chuti

A jéje! Žádné výsledky Prosím, změňte kategorii.
2 3 4