Recepty Dětská jídla Hlavní jídla Houbovo - špenátové rizoto

Ingredience

½ kuřecho prsa
1 hrnek baby špenátu
1 hrnek jasmínové rýže
4 stroužky česneku
½ cibule
mletý černý pepř
koření na kuře
1 hrnek žampionů

Postup přípravy

1

Marinovaná kuřecí prsa v koření a česneku orestujeme na pánvičce.

2

Až je kuře zlatavé přidáme nasekanou cibuli, houby a restujeme.

3

Poté co cibulka chytne zlatavou barvu přidáme špenát, pepř a zbylé dva stroužky česneku, které jsme nepoužili při marinování kuřete.

4

Až se špenát podusí přidáme uvařenou rýži a za stálého míchání necháme ještě pár minut společně restovat, aby se nám propojily chutě.

Vytisknout tuto stránku
Sdílet tento recept

Nejnovější nabídky

1 / 3