Recepty Hlavní jídla S masem Hovězí plátky se zelenými fazolkami a slaninou

Ingredience

300 g zelených fazolí
200 g hovězí kýty
olivový olej
sůl
1 cibule
100 g anglické slaniny
1 lžíce hladké mouky
voda
1 lžíce sójové omáčky
1 stroužek česneku
mletý černý pepř

Postup přípravy

1

Fazolky omyjte, nakrájejte je na 5 - 7 cm kousky a uvařte je ve slané vodě. Po uvaření vodu slijte.

2

Na trošce oleje osmažte cibulku nakrájenou na jemno, přidejte hovězí maso nakrájené na kostičky a plátky slaniny. Zalijte vodou, vmíchejte mouku a nechte vařit, dokud se voda neodpaří.

3

Po změknutí masa přidejte do směsi zelené fazolky, sójovou omáčku, sůl a prolisovaný česnek. Pořádně promíchejte a pak směs na prudko opékejte.

4

Podávejte s rýží.

Vytisknout tuto stránku
Sdílet tento recept

Nejnovější nabídky

1 / 3