Recepty Předkrmy Teplé Kapří hranolky

Ingredience

500 g kapřích filetů
3 stroužky česneku
1 lžička soli
100 ml bílého vína
50 ml worcestrové omáčky
Na obalení
50 g hladké mouky
30 g strouhanky
1 lžíce bramborového škrobu
1 lžička mleté papriky
1 lžička mletého zázvoru
1 lžička mletého kmínu
slunečnicový olej

Postup přípravy

1

Filety nakrájejte na 1 cm silné nudličky, a pokud je potřeba, zbavte je kůže.

2

V misce smíchejte víno, worcester, sůl a prolisovaný česnek. Do této marinády alespoň na hodinu naložte kapra.

3

V jiné nádobě smíchejte všechny ingredience na obalení.

4

Marinované kousky kapra obalte v připravené směsi a na oleji smažte dozlatova.

Vytisknout tuto stránku
Sdílet tento recept

Nejnovější nabídky

1 / 3