Tyto webové stránky již nejsou optimalizovány pro Mozilla 5.0.
Obsah webových stránek se nemusí zobrazovat správně nebo mohou být omezeny některé funkce.
Nejlepšího zážitku dosáhnete, když použijete jeden z následujících prohlížečů:
TIP: Na talíři můžeme dozdobit rukolou a nakrájenou jarní cibulkou.
Ve vroucí vodě uvaříme bramboru a mrkev doměkka.
Uvařenou zeleninu rozmixujeme dohladka. Kuřecí maso pomeleme nejlépe dvakrát, aby bylo maso jemné a dobře se s ním pracovalo.
Maso smícháme s rozmixovanou zeleninou, ochutíme paprikou, solí, přidáme vajíčka a nadrobno nakrájenou petrželku. Vypracujeme karbanátky.
Karbanátky obalíme ve strouhance a smažíme je dozlatova na oleji.
Hotové karbanátky dáme na papírový ubrousek, abychom se zbavili přebytečného oleje.