Tyto webové stránky již nejsou optimalizovány pro Mozilla 5.0.
Obsah webových stránek se nemusí zobrazovat správně nebo mohou být omezeny některé funkce.
Nejlepšího zážitku dosáhnete, když použijete jeden z následujících prohlížečů:
Můžete posypat nasekanou listovou petrželí. Hlívu lze nahradit liškami nebo hříbky.
Kedlubny oloupejte a nakrájejte na velmi tenké plátky.
Plátky poskládejte na talíře.
Hlívu očistěte, nakrájejte na proužky a ogrilujte na grilovací pánvi, kterou před tím vytřete olivovým olejem.
Pro lepší chuť můžete hlívu posypat troškou kmínu.
Prosciutto rovněž nakrájejte na tenké nudličky a přidejte na okraj pánve k hlívě.
Doprostřed kedlubnových plátků pak servírujte ogrilovanou hlívu, přes ni dejte proužky prosciutta.
Vše osolte, opepřete a zakapejte limetkovou šťávou a olivovým olejem.