Tyto webové stránky již nejsou optimalizovány pro Mozilla 5.0.
Obsah webových stránek se nemusí zobrazovat správně nebo mohou být omezeny některé funkce.
Nejlepšího zážitku dosáhnete, když použijete jeden z následujících prohlížečů:
Chcete vědět více? Přečtěte si informace týkající se souborů cookie. Spravovat soubory cookie
Kuře grilované na přírodním ohni, potírané pikantní marinádou.
Česnek utřeme se solí, nebo rozlisujeme
Všechny ingredience na nálev dobře rozmícháme a přidáme česnek
Omyté kuře zevnitř i zvenku nasolíme a důkladně zajistíme na grilovací jehle
Pak kuře pozvolna grilujeme v celku, nejlépe na motorkem hnané otočné jehle
Grilování kuřete trvá v závislosti na velikosti kuřete, teplotě vzduchu, případném větru a teplotě uhlíků cca 120-180 minut.
Maso grilujte raději pozvolněji, déle a ne na přímém ohni, aby jste neměli kuřátko od kosti syrové a na povrchu spálené.
© 2024 Tesco Stores ČR a.s.