Recepty Hlavní jídla S masem Makrela v alobalu

Ingredience

4 makrely

4 stroužky česneku

4 větvičky rozmarýnu

120 g másla

2 citrony

mořská sůl

olej

Postup přípravy

1

Makrelu si koupíme nejlépe vykuchanou. Máslo utřeme s lisovaným česnekem a špetkou na drobno nakrájeného rozmarýnu.

2

Citron nakrájíme na plátky a každý plátek ještě rozpůlíme. Do vnitřku každé makrely dáme kousek másla a větvičku rozmarýnu. Vnitřek makrely osolíme a poklademe ji plátky citronu.

3

Makrelu zabalíme pevně do alobalu, nejlépe do dvou vrstev a dáme na gril asi na 15 až 20 minut.

Vytisknout tuto stránku
Sdílet tento recept

Prohlédněte si letáky a katalogy


1 / 8

Recepty podle Vaší chuti

A jéje! Žádné výsledky Prosím, změňte kategorii.
2 3 4