Tyto webové stránky již nejsou optimalizovány pro Mozilla 5.0.
Obsah webových stránek se nemusí zobrazovat správně nebo mohou být omezeny některé funkce.
Nejlepšího zážitku dosáhnete, když použijete jeden z následujících prohlížečů:
TIP: Vyzkoušejte i jiné náplně, skvěle chutnají i slané!
Připravíme si mouku s mlékem a změklým máslem. Ingredience důkladně promícháme a rukama vypracujeme těsto. Vrátíme do mísy a necháme v lednici 2 hodiny uležet
Uleželé těsto rozválíme na pomoučené pracovní ploše a radýlkem vykrájíme asi 2 cm široké proužky. Pro malé kremrole proužky rozpůlíme a těsto namotáváme na trubičky. Těsto by se mělo překrývat, aby se kremrole nerozpadly. Trubičky skládáme na plech vyložený pečicím papírem. Kremrole pečeme v troubě vyhřáté na 180°C asi 15 minut dozlatova.
Náplň si připravíme vyšleháním cukru a bílků, vychladlé kremrole sundáme z trubiček a plníme náplní.
Hotové kremrole pocukrujeme moučkovým cukrem