Recepty Předkrmy Nakládaný hermelín

Ingredience

12 ks hermelínu
10 ks cibule
10 stroužků česneku
feferonka (nakládané kulaté)
sušená rajčata v oleji
slunečnicový olej
Koření (dle chuti)
celý pepř (může být bílý)
čerstvý rozmarýn
bobkový list

Postup přípravy

1

Do připravené sklenice dáme několik koleček cibule, plátků česneku, 2 - 3 feferonky, 2 – 3 kozí rohy a kousky sušených rajčat.

2

Hermelíny podélně rozřízneme a okořeníme podle chuti.

3

Postupně je ve vrstvách vkládáme do sklenice, prokládáme je připravenou cibulí, česnekem, feferonkami, kozími rohy a sušenými rajčaty.

4

Na závěr vše zalijeme olejem a utěsníme, abychom zamezili přísunu vzduchu.

5

Dáme chladit a necháme min. týden uležet. Dobrou chuť.

Vytisknout tuto stránku
Sdílet tento recept

Nejnovější nabídky

1 / 3