Zavřít
Vítejte na
Byl jste přesměrován na naši novou stránku plnou skvělých inspirací stvořených přímo pro Vás.
Pokračovat
Recepty Předkrmy Nakládaný hermelín

Ingredience

12 ks hermelínu
10 ks cibule
10 stroužků česneku
feferonka (nakládané kulaté)
sušená rajčata v oleji
slunečnicový olej
Koření (dle chuti)
celý pepř (může být bílý)
čerstvý rozmarýn
bobkový list

Postup přípravy

1

Do připravené sklenice dáme několik koleček cibule, plátků česneku, 2 - 3 feferonky, 2 – 3 kozí rohy a kousky sušených rajčat.

2

Hermelíny podélně rozřízneme a okořeníme podle chuti.

3

Postupně je ve vrstvách vkládáme do sklenice, prokládáme je připravenou cibulí, česnekem, feferonkami, kozími rohy a sušenými rajčaty.

4

Na závěr vše zalijeme olejem a utěsníme, abychom zamezili přísunu vzduchu.

5

Dáme chladit a necháme min. týden uležet. Dobrou chuť.

Vytisknout tuto stránku
Sdílet tento recept

Nejnovější nabídky

1 / 2