Tyto webové stránky již nejsou optimalizovány pro Mozilla 5.0.
Obsah webových stránek se nemusí zobrazovat správně nebo mohou být omezeny některé funkce.
Nejlepšího zážitku dosáhnete, když použijete jeden z následujících prohlížečů:
Chcete vědět více? Přečtěte si informace týkající se souborů cookie. Spravovat soubory cookie
Ochutnali jste na dovolené paellu a teď ji nemůžete dostat z hlavy? Připravte si ji doma! S námi to zvládnete lehce.
TIP: Ušetřete si práci s vývarem a použijte rychlejší variantu v podobě bujónu. Stačí ho zalít horkou vodou!
Rajčata spaříme horkou vodou. Poté jim oloupeme slupku a nakrájíme je na kostičky. Na pánvi si rozehřejeme zbývající olej a na něm opečeme nejdříve nadrobno pokrájenou cibuli, poté přidáme mořské plody a rajčata. Osolíme a krátce osmahneme.
Do pánve přimícháme rýži a přilijeme zeleninový i rybí vývar. Vaříme 30 minut. Poté přidáme šafrán, zamícháme a můžeme servírovat.
Paellu servírujeme ozdobenou citronem a petrželkou.
© 2024 Tesco Stores ČR a.s.