Tyto webové stránky již nejsou optimalizovány pro Mozilla 5.0.
Obsah webových stránek se nemusí zobrazovat správně nebo mohou být omezeny některé funkce.
Nejlepšího zážitku dosáhnete, když použijete jeden z následujících prohlížečů:
Rizoto patří mezi nejoblíbenější jídla nejen mezi dospělými, ale také mezi dětmi. Pohankové rizoto si můžete připravit také v klasické podobě s rýží.
Papriky očistěte a nakrájejte na tenké proužky, nasekejte nebo nakrájejte najemno cibuli a česnek.
Pohanku propláchněte, zalijte čistou studenou vodou a vařte do poloměkka, slijte a odložte stranou.
Na kokosovém oleji opražte najemno nasekanou červenou cibuli. Přidejte na plátky pokrájený česnek a sušený tymián.
Papriky přidejte k restované cibuli s česnekem. Opražte dozlatova a přidejte uvařenou pohanku.
Důkladně promíchejte a dochuťte solí a pepřem.
Nasekejte najemno kopr a přidejte dvě hrsti do pohankového rizota.
Podávejte s nadrobeným sýrem Feta.