Tyto webové stránky již nejsou optimalizovány pro Mozilla 5.0.
Obsah webových stránek se nemusí zobrazovat správně nebo mohou být omezeny některé funkce.
Nejlepšího zážitku dosáhnete, když použijete jeden z následujících prohlížečů:
Tip: Místo kuřecího masa můžete použít krevety. Polévka je s nimi exotičtější a jemnější.
Kuřecí maso nakrájejte na drobné proužky nebo menší kostičky.
Do hrnce dejte kokosové mléko a přidejte limetkové listy. Dají se případně nahradit kůrou ze dvou limetek.
Zázvor nakrájejte na tenké plátky, nebo ho nastrouhejte. Se zázvorem opatrně, aby polévka nebyla příliš palčivá. Do hrnce přidejte také citronovou trávu nakrájenou na špalíčky.
Přidejte maso a nechte polévku mírně vařit, dokud není maso hotové. Bude to trvat asi 15 minut.
Přilijte rybí omáčku, nasekanou chilli papričku, cibulku, cukr a nechte ještě asi 4–5 minut povařit.
Opatrně dochuťte citronovou nebo limetovou šťávou.
Před podáváním polévku ozdobte lístky koriandru.