Recepty Hlavní jídla Ryby Treska na kari s koprovou omáčkou a novými bramborami

Ingredience

4 treskové filety
12 brambor (středních)
kari
řepkový olej
čerstvý kopr
1 kelímek bílého jogurtu
1 citron (trocha šťávy)
sůl
mletý černý pepř

Popis

Mladé brambory můžeme případně jen umýt a uvařit ve slupce.

Postup přípravy

1

Brambory oloupejte a uvařte v osolené vodě do měkka. Bude to trvat asi 16 až 20 minut.

2

Tresku osolte, opepřete a posypte kari.

3

Na pánvi rozehřejte trochu řepkového oleje a rybu na něm opečte dozlatova. Můžete ji také ugrilovat na tálu.

4

Bílý jogurt smíchejte s citronovou šťávou a nasekaným koprem.

5

Tresku podávejte s bramborami posypanými nasekaným koprem a přelitými jogurtovou omáčkou.

Vytisknout tuto stránku
Sdílet tento recept

Nejnovější nabídky

1 / 3