Zavřít
Vítejte na
Byl jste přesměrován na naši novou stránku plnou skvělých inspirací stvořených přímo pro Vás.
Pokračovat
Recepty Polévky Uzený vývar

Ingredience

uzená žebra
1 mrkev
1 ks celeru
cibule
rýže
sůl
8 kuliček celého pepře

Postup přípravy

1

Do většího hrnce si dáme uzená žebra, přidáme koření, mrkev a celer v celku, cibuli rozkrojenou na poloviny. Zalijeme vodou (množství podle velikosti hrnce a kostí) a vaříme alespoň 2,5 hod.

2

Poté z vývaru vše vyndáme, maso obereme, nakrájíme na malé kostičky, vrátíme spolu s nakrájenou mrkví a celerem zpátky do vývaru, dochutíme a podáváme s uvařenou rýží nebo celestinskými nudlemi.

Vytisknout tuto stránku
Sdílet tento recept

Nejnovější nabídky

Nabídka je platná do26.04.2025.
Nakoupit online
2d 3h
t d h m s
Mrkev
1 kg, volný prodej
-32%
24,90
16 90
Mrkev
1 / 2