Recepty Hlavní jídla S masem Vietnamská bageta s vepřovou panenkou a zeleninou

Ingredience

300 g vepřové panenky
3 bagety
2 lžíce rybí omáčky
1 lžíce třtinového cukru
1 lžíce rýžového octa
1 lžíce sójové omáčky
čínská zeleninová směs
čerstvý koriandr
čerstvá petrželka
jarní cibule

Postup přípravy

1

Smícháme rybí omáčku, třtinový cukr, rýžový ocet a sójovou omáčku. Do marinády naložíme přes noc maso.

2

Poté ho přendáme na pečicí plech a dáme péct do trouby rozpálené na 180 °C na 20 minut.

3

Bagety rozpůlíme a naplníme pokrájenou zeleninou, bylinkami a nakrájeným masem.

Vytisknout tuto stránku
Sdílet tento recept

Nejnovější nabídky

1 / 3