Tyto webové stránky již nejsou optimalizovány pro Mozilla 5.0.
Obsah webových stránek se nemusí zobrazovat správně nebo mohou být omezeny některé funkce.
Nejlepšího zážitku dosáhnete, když použijete jeden z následujících prohlížečů:
TIP 1: Nebojte se burger pořádně naplnit - Američané si jej připravují opravdu bohatý!
TIP 2: Můžete servírovat s pečenými bramborami.
Z mletého masa vytvarujeme 4 burgery, uprostřed je lehce promáčkneme, aby se při grilování příliš nestáhly.
Jednotlivé burgery potřeme olivovým olejem, opepříme a lehce osolíme.
Burgery grilujeme z obou stran na rozpáleném grilu přibližně 4 minuty. Jakmile jsou téměř hotové, masa z jedné i druhé strany osolíme a položíme na ně plátky čedaru. Necháme ještě asi minutu na grilu, který ideálně přiklopíme poklopem, aby se sýr rozpustil.
Slaninu nakrájenou na plátky zprudka ogrilujeme z obou stran.
Spodní část housky potřeme majonézou a střídavě přidáváme sýr, salát, kečup, grilované maso a slaninu, kolečka cibule, plátky rajčat a nakonec vrchní část housky.