Tyto webové stránky již nejsou optimalizovány pro Mozilla 5.0.
Obsah webových stránek se nemusí zobrazovat správně nebo mohou být omezeny některé funkce.
Nejlepšího zážitku dosáhnete, když použijete jeden z následujících prohlížečů:
Mouku prosejeme společně se solí. Vodu lehce ohřejeme, měla by být vlažná, ne horká.
Ve vodě rozmícháme droždí a nalijeme směs do těsta. Vypracujeme hladké vláčné těsto. V případě potřeby přidáme vodu, popřípadě bezlepkovou mouku.
Těsto dáme kynout na 120 minut na teplé místo. Hotové těsto rozdělíme na tři stejné díly a z každého dílu vypracujeme bagetu.
Troubu předehřejeme na 200 °C a bagety uložíme na plech s pečicím papírem. Ještě je necháme dalších 30 minut kynout a dáme péct do trouby na 25 minut.
Máslo necháme změknout a smícháme ho s čerstvým sýrem. Eidam nastrouháme na jemno a vmícháme ho do máslové směsi.
Pomazánku ochutíme lisovaným česnekem, solí a pepřem. Podáváme ji s čerstvou bagetou.