Tyto webové stránky již nejsou optimalizovány pro Mozilla 5.0.
Obsah webových stránek se nemusí zobrazovat správně nebo mohou být omezeny některé funkce.
Nejlepšího zážitku dosáhnete, když použijete jeden z následujících prohlížečů:
TIP: Bublaninu připravíte i z broskví, meruněk nebo rybízu.
V míse smíchejte bezlepkovou mouku s práškem do pečiva.
Přidejte cukry a nasekané lístky stévie.
Vmíchejte kůru z citronu, vejce, mléko a máslo (při pokojové teplotě). Promíchejte.
Formu na bublaninu vyložte pečicím papírem.
Nalijte do ní těsto a přidejte část ovoce.
Pečte v předehřáté troubě při 170 °C asi 20 minut.
Poté přidejte zbytek ovoce a dopečte dozlatova, asi 10 minut.
Jestli je bublanina hotová, zjistíte špejlí. Když do těsta píchnete, zůstane suchá.