Bio kuřecí křidélka v medové marinádě

Ingredience

1 kg kuřecích křídel
4 lžíce pikantního kečupu
2 lžíce slunečnicového oleje
1 lžíce medu
1 lžíce sójové omáčky
1 lžíce tabasca
1 lžíce plnotučné hořčice
2 stroužky česneku
1 lžička provensálského koření
sůl
mletý černý pepř

Postup přípravy

1

Stroužek česneku utřeme a přidáme k němu kečup, olej, med, sojovou omáčku, tabasco, hořčici a trošku soli a pepře. Všechny suroviny smícháme.

2

Marinádu nalijeme na křidélka a necháme je alespoň hodinu odležet v lednici.

3

Křidélka rozendáme na plech a pečeme v rozpálené troubě na 180 °C 25 minut.

Vytisknout tuto stránku
Sdílet tento recept

Nejnovější nabídky

1 / 3